rabattroje

ساخت وبلاگ

I 11. runde af Premier League spillede Liverpool mod Manchester City på Anfield hjemme. Ingen af ​​holdene scorede i første halvleg. I anden halvleg scorede Salah sejrsmålet. Liverpool greb muligheden og besejrede endelig Manchester City 1-0 hjemme, Manchester City led deres første nederlag i ligaen.
I denne kamp vakte Nunes, der kom fra bænken, foruden at Salah bar Billige Liverpool fodboldtøj bø nr. 11, også diskussioner blandt fans efter kampen, hovedsageligt på grund af hans afleveringsvalg i kampens sidste øjeblikke, hvilket gjorde Liverpool miste målet. bold chance.
Det er dog værd at nævne, at Nunes var i god form i de foregående to kampe og scorede mål, men afleveringer er hans svaghed. Hvis han ikke tilpasser sig og justerer så hurtigt som muligt, kan hans taktiske præstation bag Liverpool blive værre. blive mere påvirket.
Apropos Haaland, så er han virkelig meget stærk. Haaland har spillet i 11 kampe, siden han var iført Manchester City fodboldtrøjer og har bidraget med 17 mål og mange assists. Manchester Citys samlede styrke er også meget stærk. Men det må indrømmes, at hjemmefansene kan bestemme spillets retning. Meningen og værdien af ​​fodbold kan være, at spillee på banen og titusindvis af tilskuere går sammen om at skabe mirakler!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige Liverpool fodboldtøj børn,Manchester City fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 112 تاريخ : سه شنبه 26 مهر 1401 ساعت: 21:44

I 10. runde af Premier League besøgte Manchester United Evertons Goodison Park. Hjemmeholdet scorede et mål kort efter Ivo-forholdet, men Manchester United fuldførte føringen ved Anthony og Ronaldo, der kom fra bænken, og vandt til sidst 2-1-vendingen.

Denne kamp er Ronaldos første mål i ligaen i denne sæson iført en Manchester United fodboldtrøjer, det 700. mål i hans klubkarriere og det 817. mål i karrieren. 17-37 år, hvor mange mennesker kan galopere på fodboldbanen i så lang tid, er der ingen tvivl om, at Ronaldo er en legende.

Han behøver ikke længere at bevise noget for folk, alt hvad han skal gøre er at nyde hvert sekund på banen.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester United fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 104 تاريخ : سه شنبه 19 مهر 1401 ساعت: 22:31

I tredje runde af Champions League-gruppespillet 2022-23, gruppe H, spillede den franske mester Paris Saint-Germain ude mod den portugisiske supergigant Benfica. Til sidst trak Paris Saint-Germain uafgjort med Benfica 1-1 på udebane, og de to hold placerede de to bedste i gruppen.

I det 22. minut af kampen samarbejdede Messi glimrende med Mbappe og Neymar, og scorede derefter med assist fra Benfica-målmand Vara Codymos. Dette er Messis ottende mål for Paris Saint-Germain i denne sæson. Han har også 8 assists indtil videre i denne sæson. Denne kamp gjorde det muligt for Messi at slå rekorden igen. Han blev den første spiller til at bryde døren til 40 forskellige hold i Champions League, og den første spiller til at score i Champions League i 18 på hinanden følgende sæsoner.

Uanset om han er iført en Argentina landsholdstrøje eller en Paris Saint-Germain fodboldtrøjer, er han i fansens hjerter den største spiller nogensinde. VM i Qatar i slutningen af ​​dette år bliver Messis sidste VM. Jeg håber, han kan hvile ordentligt, bevare en god fysisk form, justere sin tilstand og byde VM velkommen mere end 40 dage senere!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Argentina landsholdstrøje,Paris Saint,Germain fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 94 تاريخ : شنبه 16 مهر 1401 ساعت: 20:06

I niende runde af Premier League-sæsonen 2022/23 spilles Manchester-derbyet i første runde af denne sæsons Premier League på Etihad Stadium. Manchester City, der spiller hjemme, slog Manchester United 6-3 med de to "hattricks" Haaland og Foden. hold. Oprindeligt anset for at være et tæt "derby", blev det til sidst en stor sejr for Manchester City.
Faktisk har de to hold i de seneste to sæsoner spillet mod hinanden i Premier League fire gange, Manchester City har 2 sejre, 1 uafgjort og 1 tab. Det kan ses, at forskellen mellem de to sider ikke er så stor. Hvad brød magtbalancen fuldstændigt? Svaret er Haaland iført Manchester City fodboldtrøjer. Hans ankomst gav det originale Manchester City et supercenter. Forsvaret af Haaland er en no-brainer for det nuværende Manchester United. Problemer og hans tilstedeværelse ændrede alt.
Endelig håber de beslutsomme øjne fra fans, der bærer Manchester United fodboldtrøjer, at Manchester United-holdet kan genvinde noget selvtillid.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester City fodboldtrøjer,Manchester United fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 100 تاريخ : سه شنبه 12 مهر 1401 ساعت: 19:50

I femte runde af gruppe B i UEFA Nations League slog Portugal Tjekkiet 4-0 på udebane. Tre Manchester United-spillere ydede store bidrag til holdets sejr og hjalp Portugal midlertidigt med at toppe stillingen.
I denne kamp scorede Dalot, iført en Portugal landsholdstrøje, først for Portugal i det 32. minut, og modtog derefter en assist fra Manchester United-holdkammerat Bruno Feandez i anden halvleg for at fuldføre en bold og omskrive stillingen til 3-0. Manchester United. United man burde være den mest forbedrede, med en afspænding i sit startspil. Nu har Dalot indvarslet sit bedste jeg. Jeg tror på, at han vil have en god præstation i ligaen.
Selvom Portugal denne gang indvarslede en stor sejr, scorede den 37-årige Ronaldo ikke et mål. I sommer deltog Ronaldo ikke i træning med holdet for at opgive Manchester United fodboldtrøjer for at spille på Champions League-holdet. Ud over hans alder var hans krop og tilstand ikke så god som sidste sæson. At score et mål kan naturligvis ikke fuldt ud evaluere en spiller. Det fjerde mål mod Tjekkiet var en assist fra Ronaldo.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Portugal landsholdstrøje,Manchester United fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 117 تاريخ : دوشنبه 4 مهر 1401 ساعت: 18:19

Sjette runde af den spanske fodboldliga fortsatte den 18. I det meget sete "Madrid Derby" besejrede Real Madrid Atletico Madrid 2:1 på udebane for at genvinde førstepladsen i ligaen.
I denne kamp mod Atletico Madrid gav Valverdes supplerende skud i første halvleg Real Madrid en 2-0-føring. Valverde scorede kun 1 mål i sidste sæson, og Valverde har spillet i de seneste tre kampe. Alle mål er blevet Real Madrids største overraskelse i denne sæson. Ud over Valverdes vidunderlige præstation var Rodrigo, iført Real Madrid trøje nr. 21, lige så fantastisk på midterpositionen. I tilstanden af ​​Benzemas fravær på grund af skade, er Real Madrids ildkraft garanteret.
21-årige Rodrigo, 22-årige Vinicius, 22-årige Chuameni, 24-årige Valverde... De unge i Real Madrid har rejst sig på en all-round måde, og de er klar til hver øjeblik , Når du bærer en Real Madrid fodboldtrøjer, vil du kæmpe til sidste øjeblik. Dette er en del af Real Madrids historie. I fremtiden vil de alle kæmpe om deres Real Madrid-trøje.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Real Madrid trøje,Real Madrid fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 111 تاريخ : شنبه 2 مهر 1401 ساعت: 20:10